Elin Woods pustila nevjernog Tigera u bračnu postelju

Elin Woods pustila nevjernog Tigera u bračnu postelju

Tekst: A.M.
Foto: JLP

NAKON što ju je sestra blizanka nagovorila da oprosti nevjeru svojem suprugu, Elin Woods pustila je Tigera da se vrati u njihov zajednički dom. Naime, kako tvrdi TMZ, bliski prijatelji para otkrili su da Tiger Woods već osam noći spava u bračnom krevetu sa suprugom te da se njihova svakodnevica polagano vraća u normalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, iako se Elin premišljala oko toga hoće li oprostiti nevjeru, ipak je popustila, i to uz pomoć sestre blizanke Josefin Lonnborg, koja je doputovala na Floridu kako bi joj bila podrška. Također, s obzirom na to da je Josefin odvjetnica po struci, sestri je savjetovala da ne poduzima tako radikalne poteze, bar ne dok su joj emocije pomiješane.

"Josefin je bila ta koja je kazala Elin da ne ispunjava papire za razvod dok je bijesna zbog prijevare"

"Josefin je bila ta koja je kazala Elin da ne ispunjava papire za razvod dok je bijesna zbog prijevare, jer ih uvijek stigne ispuniti. Kad je Tiger rekao Elin da se zaista želi promijeniti i spasiti njihov brak, Josefin je bila ta koja je sestru uvjerila da mu pruži drugu priliku", ispričao je novinarima jedan od obiteljskih prijatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara