Elizabeth Hurley zabranila sinu da gleda filmove u kojima glumi Hugh Grant

Elizabeth Hurley zabranila sinu da gleda filmove u kojima glumi Hugh Grant

Tekst: B.M.
Foto: JLP


ELIZABETH HURLEY zabranila je svom sedmogodišnjem sinu da gleda filmove u kojima glumi njezin bivši dečko Hugh Grant jer se u većini njih Hugh služi i nekim prostim riječima. No, njezine filmove maleni Damian smije gledati. Čak i ako se radi o "Austin Powersu" ili "Začaranom", filmovima u kojima Liz ima glavne uloge, a zabranjeni su za mlađe maloljetnike.

No, oni filmovi u kojima je Grant glavna zvijezda nisu dobri za malenog Damiana. Liz je malenom zabranila gledanje filmova unatoč činjenici da mu je Hugh kršteni kum. "Pokušavamo naći nešto što je Hugh napravio a da Damian može pogledati, no ne možemo naći nijedan primjeren uradak. Ja inače ne gledam svoje filmove, no zbog Damiana sam "Austina Powersa" pogledala nekoliko puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna sve moje rečenice, garderobu i frizure", izjavila je Hurley. Glumica je ostala bliska s Grantom i nakon prekida njihove trinaestogodišnje veze. Grant je prije dvije godine išao na obiteljski odmor s Liz, njezinim sinom i suprugom. Kad je njezina veza sa Stevenom Bingom, ocem malog Damiana, završila, Liz se za potporu obratila Hughu. Neko vrijeme zajedno su imali i producentsku tvrtku. Iako su prekinuli prije nekoliko godina, Liz i Hugh ostali su neobično bliski.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara