Fani Horvat: Pustite me na miru!

Fani Horvat: Pustite me na miru!

Tekst: I.M.L.
Foto: Josko Ponos / CROPIX

ZAHVALJUJUĆI priznanju splitskog gradonačelnika Željka Keruma njegova višegodišnja ljubavnica, a uskoro i majka njegova trećeg djeteta, našla se pod povećalom javnosti. Krenule su priče kako je 24-godišnja Fani Horvat i prije Keruma ljubovala s oženjenim muškarcima, a raspravlja se i o njezinom poslovnom napretku u kratko vrijeme. Naime, bivša manekenka i hostesa je kroz pet godina postala vlasnica četiri tvrtke i 11 trgovina.

"Molim Vas da me više ne kontaktirate. Nisam javna osoba niti bih to željela postati", napisala je Horvat u SMS poruci kojom je odgovorila na pokušaje novinara Slobodne Dalmacije da dođe do njezine izjave. Pjevačicu Alku Vuicu s Fani je upoznao Kerum, s kojim je dobra prijateljica, a za njegovu ljubavnicu ima samo riječi hvale. Kaže kako je uspješna i pametna te da se njih dvoje veoma vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imovina se dijeli pola-pola?

Dok Fani šuti, priča o podjeli imovine između Željka Keruma i uskoro bivše supruge Anke sve se više zahuktava. Splitski gradonačelnik, prema imovinskoj kartici predanoj Saboru prije nekoliko mjeseci, ima oko 130 milijuna kuna. Na svoje ime prijavio je šest kuća, dva vrijedna zemljišta, hotel i oko 60 milijuna kuna ušteđevine, dok je tvrtka "Joker" i istoimeni centar u kojemu i Fani ima dućan, u formalnom vlasništvu supruge Ankice koja još ima 350 tisuća kuna ušteđevine, a obiteljska kuća je zajednička.

Predbračni ugovor Ankica i Željko najvjerojatnije nisu sklopili pa pravnici nagađaju kako bi imovinu mogli podijeliti na dva jednaka dijela, ukoliko se ne dogovore drugačije ili ako ne postoji kakav drugi sporazum među njima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara