Feminnem snimile provokativni spot u obnovljenoj postavi

Feminnem snimile provokativni spot u obnovljenoj postavi

Tekst: I.M.L.
Foto: Feminnem

NEDA PARMAĆ, Pamela Ramljak i Nika Antolos u novom su spotu postale tri seksi, profinjene, emancipirane žene koje se jako dobro zabavljaju bez muškaraca. Riječ je o videu za novu pjesmu obnovljene grupe Feminnem "Sve što ostaje". Pjesma Branimira Mihaljevića je, kao i spot koji je radio Darko Drinovac, snimljena na hrvatskom i engleskom jeziku. Logičan slijed, jer djevojke u posljednje vrijeme često sudjeluju na inozemnim festivalima i surađuju sa stranim glazbenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikol Bulat je u bendu zamijenila Nika Antolos koja se, prema svemu sudeći, jako dobro snašla. To je potvrdila i Neda: "Uopće nemam osjećaj da je Nika nova cura. Živi s Pamelom i njih dvije su kao sestre, a ja ih zabavljam. Dobile smo ponudu od austrijskog MTV-ja kojemu se spot veoma svidio, tako da planiramo i neke koncerte odraditi u Austriji", otkriva Neda. Feminnemke uskoro putuju i na Mallorcu, koju su otkazale kada je Nikol napustila grupu, a idu i u Bugarsku gdje će s tamošnjom zvijezdom Mirom snimiti pjesmu "Milijun razloga".

Nedu i Pamelu je buran odlazak Nikol Bulat te menadžera Dževada Zahirovića jako pogodio, posebno zbog toga što su se s nekadašnjom članicom Ivanom Marić rastale na miran način te su i danas u kontaktu. Ipak, odlučile su okrenuti novu stranicu i nastaviti s radom. Pjesma "Sve što ostaje" naći će se na njihovom novom albumu koji bi u prodaju trebao krenuti u siječnju, a najavile su i sudjelovanje na nadolazećoj Dori.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara