Feminnemka Neda Parmać o novoj i staroj članici: Neusporedive su!

Feminnemka Neda Parmać o novoj i staroj članici: Neusporedive su!

Tekst: B.M.
Foto: I.M.L./Index, RTL, Feminnem, Cropix

NAKON što smo nedavno izvijestili da je grupa Feminnem dobila novu članicu, natjecateljicu showa Hrvatska traži zvijezdu, Riječanku Niku Antolos, cure su krenule dalje i bez dizanja medijske prašine počele raditi na novom albumu koji izlazi u siječnju. Također, nedavno su predstavile i svoj prvi singl nove postave "Sve što ostaje", kojeg su cure komentirale kao svoje najmodernije ostvarenje do sada. Tako je Pamela nedavno komentirala da su ona i Neda mladu pjevačicu zamijetile još na audiciji za HTZ, no kažu, tada je bila premlada za ulazak u taj svijet.

"Nika je super osoba, prizemljena i bez mrlje u biografiji"

Danas je Neda u razgovoru za Index komentirala Niku kao super osobu, koja je "jako prizemljena, bez ikakve mrlje u biografiji", te je, smatra Neda, napravila jako dobar izbor kad je odlučila surađivati s Feminnemom, iako je već imala potpisan ugovor s Dallasom.

Pjevačica i liderica ovog girl benda komentirala je u nastavku da je Nika došla na sigurno, na već pripremljen i uigran teren, a to joj je, komentira Neda, bilo jako bitno, te dodaje da se Nika kao članica benda jako dobro snašla.

"Tužno je što je Nikol rekla da je jedan od razloga radi kojih je prekinula suradnju s nama bio naš glazbeni pravac, a onda je izbacila onu pjesmu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporediti Nikol i Niku bilo joj je teško, pa je kratko sve komentirala u jednoj riječi: "Neusporedive". Komentirati bivšu kolegicu i odnedavno zvijezdu u usponu, Nikol Bulat, Neda nije htjela, te je kratko izjavila da smatra da osoba uvijek govori sama za sebe, ne samo Nikol, već svatko, no ističe, dosadilo joj je već da ih ista koristi za zadobivanje dragocjene medijske pažnje i samopromociju.

Zaposlena Neda nadalje je komentirala pjesmu bivše suradnice. Naime, Nikol je nedavno izbacila prvi singl, simbolično nazvanog "Grešnica". "Tužno je što je Nikol rekla da je jedan od razloga radi kojih je prekinula suradnju s nama bio naš glazbeni pravac, a onda je izbacila onu pjesmu".

Za bivšeg menadžera Dževada Zahirovića Neda je otkrila da nije otišao, već mu je bilo planirano otkazati suradnju još puno prije, zapravo nekoliko posljednjih mjeseci i to zbog niza (nama nepoznatih) razloga, a kaže, onda se slučajno dogodilo da su Nikol i on otišli u paru. Njegova zamjenica u bendu za sad je vrijedna Neda, no, ističe da bi željela što prije naći nekoga tko će voditi Feminnemke, jer, kaže, nije lako u isto vrijeme voditi i komercijalni i umjetnički dio posla.

Priče o visini Nikolinih štikli i boji njezine kose, smatra Neda, tužno je uopće komentirati

Priče o visini Nikolinih štikli i boji njezine kose tužno je uopće komentirati, jer smatra da su to samo pokušaji druge strane da izazove medijski skandale, a na iste izjave ona i kolegica iz benda, Pamela Ramljak, ostale su u šoku. Na niti jednoj fotografiji, kaže Neda, Nikol nije plavuša i na svakoj nosi štikle, te joj stoga i priče padaju u vodu. Feminnemke su, izgleda krenule dalje, i ogradile se od priča koje nisu niti započele (op.a.), te najavile nastup na Dori i Hrvatskom radijskom festivalu, sa svježom i nadarenom Nikom Antolos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara