Filipinski talenti koji su pjevanjem mnogima izmamili suze na oči

Filipinski talenti koji su pjevanjem mnogima izmamili suze na oči

Tekst: I.M.
Foto: Screenshot

KAO I u brojnim dosadašnjim talent showovima, u ovosezonskoj filipinskoj inačici Britain's Got Talenta, otkriveni su neki od vrhunskih pjevača koji su svojom interpretacijom i dirljivim životnim pričama uspjeli oduševiti žiri, publiku te mnogima izmamiti suze na oči.

1. Jovit Baldivino

Nevjerojatni glas 16-godišnjeg Jovita Baldivina, koji je pred žirijem showa "Pilipinas Got Talent" izveo hit "Faithfully", sve je oduševio. Jovit se pjevanjem bavi od svoje četvrte godine, a njegova životna priča rasplakala je mnoge. "Ovo bi moglo značiti nadu za moju obitelj, bolji život i izlazak iz siromaštva. Petero nas je djece u obitelji. Samo jedan od nas radi i uzdržava nas. Roditelji su mi nezaposleni", rekao je Jovit uoči audicije. Nakon svoje nevjerojatne izvedbe žiriju je kazao kako mu otac boluje od tuberkuloze, a on obitelji pomaže tako da radi nakon nastave kao prodavač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Mary Jane Austria

Mary Jane Austria je 11-godišnja slijepa djevojčica iz čijeg krhkog tijela izlazi nevjerojatan glas.

3. Josephine Aton

32-godišnja samohrana majka Josephine Aton, a svoj je talent godinama skrivala jer ju je otac obeshrabrivao. "Dokazala si svom ocu da znaš pjevati", rekao joj je predsjednik žirija, na što mu je Josephine odgovorila: "To je za njega. Tata, budi ponosan na mene". Otkrila je kako ju je na to da se prijavi na audiciju nagovorila njena kći, a u publici je sjedio i njen otac za kojeg kaže da je to po prvi put da ga je vidjela ovakvog - nasmijanog i sa palčevima podignutima prema gore.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara