Fotke Kerumove ljubavnice počele zabavljati javnost

Fotke Kerumove ljubavnice počele zabavljati javnost

Tekst: V. Voloder
Foto: Jadran Babić/Cropix

ŽELJKA KERUMA i Fani Horvat upoznala je Alka Vuica, žena za koju se dugo nagađalo da mu je upravo ona "službena" ljubavnica. Međutim, istina je da je Alka Horvatičina prijateljica koja joj je predstavila Keruma, a kako je to predstavljanje završilo, saznali smo u ponedjeljak navečer, kada je Kerum u eteru vlastite televizije objavio da se zbog dotične mlade dame, manekenke, hostese i poduzetnice, razvodi od svoje supruge Ane.

Iako se Fani skriva od medija, a prema nekim informacijama, ovih dana je čuvaju čak i zaštitari, fotografija Kerumove ljubavnice ovih dana prava je vruća roba. Fotografi naše agencije tako su uspjeli iskopati jednu, snimljenu početkom ljeta u Splitu, s modne revije poslovnih žena koje su zajedno došle pogledati, jer obje su, jasno, poslovne žene i na takvim manifestacijama im je i mjesto. Stoga, ako niste uspjeli saznati kako Kerumova vrla Fani izgleda, proučite ovu fotografiju i uživajte u prizoru.

"Ne želim biti javna osoba"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Molim Vas da me više ne kontaktirate. Nisam javna osoba niti bih to željela postati", tekst je sms-a koji je Fani uputila medijima, ali njezine fotografije koje polako cure u javnost, javnu osobu od Fani bi itekako mogle učiniti.

Podjela imovine na suduA dok Fani šuti, priča o podjeli imovine između Željka Keruma i uskoro bivše supruge Anke sve se više zahuktava. Splitski gradonačelnik, prema imovinskoj kartici predanoj Saboru prije nekoliko mjeseci, ima oko 130 milijuna kuna. Na svoje ime prijavio je šest kuća, dva vrijedna zemljišta, hotel i oko 60 milijuna kuna ušteđevine, dok je tvrtka "Joker" i istoimeni centar u kojemu i Fani ima dućan, u formalnom vlasništvu supruge Ankice koja još ima 350 tisuća kuna ušteđevine, a obiteljska kuća je zajednička.

Predbračni ugovor Ankica i Željko najvjerojatnije nisu sklopili pa pravnici nagađaju kako bi imovinu mogli podijeliti na dva jednaka dijela, ukoliko se ne dogovore drugačije ili ako ne postoji kakav drugi sporazum među njima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara