Foto: Tiger Woods traži povlačenje seksi igračaka inspiriranim njegovim likom i djelom

Foto: Tiger Woods traži povlačenje seksi igračaka inspiriranim njegovim likom i djelom

Tekst: N.Š.
Foto: pipedreamproducts.com

TIGER WOODS preko svoga odvjetnika traži od kompanije Pipedream Products da prestane s prodajom seksi igračaka inspiriranih njegovim likom i djelom. Tigerov odvjetnik traži povlačenje proizvoda iz prodaje te njihovo uništavanje "na način i u vrijeme kako zatraži Tiger Woods".

Lutka na napuhavanje, lutka na navijanje i kondom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana, jedna od najpoznatijih kompanija koja proizvodi "igračke za odrasle" lansirala je novu liniju inspiriranu slavnim golferom. Radi se o tri proizvoda. Lutka na navijanje nazvana "Tuggin' Tiger" reklamira se riječima: "Gledajte ga kako se igra svojom palicom 9-Iron". Lutka na napuhavanje "Take-Home Tiger" navodno je "uvijek spremna za igru na jednoj ili više rupa", a kondom "Tiger's Wood Hole Cover" u "king size" veličini nudi zaštitu tijekom seksa.

Lutke autentične, kondom nije

Neki su američki sportski komentatori primijetili da su igračke prilično autentične, ako se uzmu u obzir tvrdnje njegovih brojnih ljubavnica. Navodno dimenzije spolovila na lutkama prilično dobro prikazuju kako to izgleda na "pravom" Tigeru. S druge strane, treća "igračka" odnosno kondom, narušava autentičnost linije proizvoda, jer su njegove brojne ljubavnice tvrdile da golfer nikad nije koristio zaštitu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara