Golišavi svećenik u crkvi održava propovijedi nagim vjernicima

Golišavi svećenik u crkvi održava propovijedi nagim vjernicima

Tekst: B.M.
Screenshoot: YouTube

AKO STE kojim slučajem veliki vjernik, a u isto vrijeme i zadrti nudist, nema problema. Ne samo da vas crkva podržava, već postoji jedna koja golotinju potiče. U Virginiji postoji kapelica u koju dođete, skinete sve što imate na sebi i krenete na pročišćavanje duha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kapelici Whitetail tako svi, i pastor i vjernici, mogu biti goli i slušati riječ Božju. Objašnjenje je jednostavno. Jedan od vjernika smatra da nije bitno što imate na sebi, ako ste vjernik i molite se, to je dovoljno. "Najvažnija je molitva", rekao je jedan od vjernika koji na svoju nedjeljnu dozu moralne propovijedi dolazi obnažen.

Ako vas ni on nije uvjerio, onda će riječ pastora Allena Parkera možda biti dovoljna. On, naime, smatra da se je Isus u najvažnijim trenucima svog života bio gol. "Rodio se gol, razapet je gol, a kad je uskrsnuo, odjeću je ostavio u grobnici", izjavio je pastor. Golotinju smatra Božjim darom te smatra da ona nije pogrešna jer nas je Bog stvorio golišave. Ova kapelica izgrađena je prije 26 godina u nudističkom odmaralištu te je godišnje posjeti oko deset tisuća ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara