Goran Bare zbog kokaina završio u Remetincu, nakon saslušanja pušten kući

Goran Bare zbog kokaina završio u Remetincu, nakon saslušanja pušten kući

Tekst: I.M.
Foto: Drago Sopta, Sandra Šimunović/Cropix

GORAN BARE završio je jutros u Remetincu zbog slučaja posjedovanja 0,5 grama kokaina iz srpnja prošle godine. Budući da je Bare promijenio adresu stanovanja, nije se pojavio na sudu kad je trebao jer mu pozivi nisu stizali pa je za njim raspisana tjeralica.

Kako nam je jutros oko 10.30 sati potvrdila Baretova odvjetnica Jadranka Sloković, policija je poznatog rokera pronašla na novoj adresi, uhitila ga jutros nešto prije 10 sati i prepratila ga u sjedište krim policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu, nakon čega je poslan u Remetinec, gdje je čekao saslušanje na Županijskom sudu u Zagrebu. Sloković je dodala kako je jedini razlog Baretova neodaziva na sud te novog uhićenja bio taj što ga policija nije pronalazila na adresi na kojoj je bio prijavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Baretov predmet je zadužena sutkinja Dorijana Aleksa, a na Županijski sud u Zagrebu je na saslušanje priveden u 14 sati. Bare je nakon saslušanja pušten kući, a iduće ročište u ovom "slučaju kokain" je zakazano za travanj.

"Gotovo je s drogom"

Podsjetimo, 29. srpnja prošle godine, kad su ga u zagrebačkom naselju Zapruđe legitimirali policajci u civilu, Goran Bare im je samoinicijativno predao deset tableta Normabela i vrećicu u kojoj je bilo pola grama kokaina. Pjevač je noć proveo u pritvoru, a idućeg jutra je priveden na Prekršajni sud na saslušanje.

Otprilike dva tjedna kasnije, na koncertu kojeg je održao u zadarskom klubu Arsenal, Bare je iznerviran provokacijama publike poručio: "Puši k.... više ti s tom drogom! Nema više toga, gotovo je s tim", što je izazvalo veliki pljesak publike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara