Guverner Kentuckyja nije udovoljio Pameli

Guverner Kentuckyja nije udovoljio Pameli

PRSATA američka glumica Pamela Anderson nije uspjela potaknuti guvernera Kentuckyja Ernieja Fletchera da promjeni mišljenje glede iznimno poznatog kentakijevskog lanca prodavača pečenih pilića, popularnog KFC-a (Kentucky Fried Chicken).

Pamela je od guvernera tražila uklanjanje biste Harlanda Sandersa, poznatijeg kao "Pukovnik Sanders", osnivača KFC-a jer smatra da dobavljači pilića na okrutan način muče životinje na kojima lanac dobro zarađuje.

U pismu koje je poslala guverneru, u sklopu akcije američke Udruge za etički tretman životinja (PETA), Pamela je konstatirala kako KFC-ovi dobavljači muče piliće na razne načine, a uposlenici klaonice u Zapadnoj Virdžiniji su tajno snimljeni kako živim pticama čupaju glave, te im pljuju duhan (za žvakanje) u oči i žive ih kuhaju u kipućoj vodi.

No, Fletcher je bivšoj Playboyevoj zečici odgovorio kako je Sanders ikona Kentuckyja te da će zbog njegovog poslovnog uspjeha, koji mnogima može poslužiti kao inspiracija, Sandersova bista i dalje krasiti gradske ulice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurtoazno je zahvalio Andersonovoj na njezinoj intervenciji te ju je pozvao da se "osjeti slobodnom kontaktirati ga kada god bude htjela razgovarati o temama koje ju zanimaju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara