Halid Bešlić ponovio dernek u zagrebačkoj Areni

Halid Bešlić ponovio dernek u zagrebačkoj Areni

Tekst: I.M.L.
Foto: Marko Miscevic / CROPIX

JEDAN od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Halid Bešlić je i sinoć napunio zagrebačku Arenu i svoje obožavatelje bacio u trans. Za razliku od prvoga dana, kada je s Halidom otpjevao "Miljacku", Massimo Savić se na drugom nije pojavio, ali je zato Alka još jednom zapjevala i usput skupljala pokoji glas za predstojeće predsjedničke izbore. Gostovali su još Zijo Valentino te Enis Bešlagić i Antimon.

I drugi koncert je protekao raspjevano, euforično i romantično. Halid je izvodio svoje najveće hitove, a publika je svaki otpjevala uglas s njim. S tribina su pjevala i neka poznata lica, a među njima su bili i Ćiro Blažević te Ivica Propadalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je izgledao prvi koncert te intervju sa slavnim pjevačem.

"Ovo nije normalno stanje, ovo je vanredno stanje, odnosno moja vanredna popularnost", rekao je Halid u razgovoru za Index, dan prije prvog koncerta, komentirajući euforiju koja se stvorila. Time šti je napunio Arenu dva dana za redom, pokazao je da se nakon automobilske nesreće uspio ne samo vratiti, nego zauzeti mjesto jednog od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara