Halle Berry: U krevetu sam luda

Halle Berry: U krevetu sam luda

PREKRASNA tamnoputa glumica ponovo je progovorila o svojim seksualnim iskustvima. Berry, trenutno na vrhuncu popularnosti zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu "Catwoman", izjavila je kako joj perverzije u krevetu nisu ništa strano.

"Što žena mora učiniti ako želi da njezin muškarac ostane vjeran?" – retorički se zapitala Berry u razgovoru za News of the World, pa odmah odgovorila: "Mora biti prijateljica, mora biti neovisna, mora biti dama a ipak – mora biti luda u krevetu."

Slavna glumica poznata je po dugom nizu propalih veza, koje su najčešće završavale kad ju je partner prevario, zbog čega je razvila i vlastitu teoriju o zadržavanju vjernosti muškaraca - uvođenjem inovacija u seks.

U intervjuu je otkrila kako je za vrijeme snimanja filma "Catwoman" naučila nekoliko stvari od Sharon Stone, koja je nakon razvoda priznala sklonost usputnom seksu s mlađim muškarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bile smo u istoj situaciji i puno smo razgovarale o tome. Bilo je to posebno iskustvo za obje." – izjavila je Berry, pa dodala kako je nekad loše birala svoje muškarce, ali i da se to više neće događati.

"Kad odjenem kostim žene-mačke, u dodiru sam sa svojom snagom žene – i to me podsjeća da ga nosim što češće." – nedvosmisleno je zaključila glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara