Heather Mills: Dadilju sam tretirala poput vlastite kćeri!

Heather Mills: Dadilju sam tretirala poput vlastite kćeri!

Tekst: A.M.
Foto: JLP
Screenshoot: YouTube

SARA TRUMBLE, bivša dadilja Heather Mills, na sudu je optužila svoju nekadašnju poslodavku zbog seksualne diskriminacije i nezakonitog otkaza. Danas je svoju stranu priče otkrila i optužena koja tvrdi da se prema dadilji odnosila kao prema vlastitoj kćeri. "Ponašala sam se prema njoj kao prema kćeri. Često mi se žalila da je njezina majka jako hladna prema njoj i da je zapostavlja", tvrdi bivša supruga Sir Paula McCartneya.

"Bila sam iznenađena i razočarana kad mi je rekla da odlazi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Puno vremena sam provela razgovarajući s njom i davajući joj savjete kad god je imala problema s partnerom. Čak me pitala želim li biti krsna kuma njezinom djetetu", rekla je Mills koja dodaje da joj je tada Sara rekla da to želi jer smatra da će se ona odlično brinuti za njezino dijete, baš kao što je to napravila s njom. "Bila sam iznenađena i razočarana kad mi je rekla da odlazi. Tada sam shvatila da gubim osobu do koje mi je stalo i koju moja kći obožava", izjavila je Heather i briznula u plač.Podsjetimo, Sara Trumble iznijela je svoju stranu priče na sudu i opisala bivšu suprugu Paula McCartneyja kao ogorčenu i neiskrenu ženu koja je tjerala svoje zaposlenike da govore pozitivne stvari o njoj u dokumentarcu postavljenom na internetu. Tražila je da radi prekovremeno, što joj nije bilo plaćeno, jer je bračni par McCartney često odlazio na društvene događaje i tamo se zadržavao do duboko u noć.

"Osjećala sam da nemam izbora već da moram sudjelovati"

Dadilja također navodi da je Millsova naredila svom osoblju da priča kako je divna u filmu koji je trebao biti objavljen na YouTubeu. "Osjećala sam da nemam izbora već da moram sudjelovati", rekla je. Kad je Sara rodila kćer, njena ju je poslodavka darivala vrijednim poklonima, ali je zahtijevala da se vrati na posao prije isteka porodiljnog. Navodno je Heather pred ostalim zaposlenicima rekla da će unajmiti novu dadilju, a Sara će biti čistačica. "Ono što najviše boli je činjenica da to čak nije rekla meni osobno, nego je objavila pred svima", kaže Sara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara