Heather Mills zbog lažne noge zapela na aerodromu

Heather Mills zbog lažne noge zapela na aerodromu

Tekst: A.A.
Foto: JLP

HEATHER MILLS ostala je šokirana kada su joj službenici londonskog aerodroma Heathrow rekli da moraju provjeriti njenu lažnu nogu jer se zbog nje upalio sigurnosni alarm.

"Heather je bila zapanjena. Iako je izgledala bijesno, nakon trenutka mukle tišine samo je sjela, povukla hlače i pustila službenika da obavi svoj posao", rekao je jedan očevidac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša supruga Paula McCartneya morala je pretrpjeti poniženje izloživši svoju protezu svim znatiželjnicima na aerodromu, no uposlenici su objasnili kako je to standardna procedura kada se oglasi alarm.

Nakon skeniranja, utvrđeno je da u lažnoj nozi ipak nema nikakvog skrivenog eksploziva ili sličnih stvari, pa je Mills ubrzo puštena. No, tada ju je čekalo još jedno neugodno iznenađenje. Kada je željela ući u ekskluzivni salon čekaonicu samo za putnike prvog razreda, iz kojeg se lakše dolazi do odlaznog terminala, vratar je nije želio propustiti. Tvrdio je da njezina imena nema na popisu.

Mills je ipak uspjela nagovoriti vratara da je pusti, navodno ga je "smekšala" žalopojkama kako je imala jako loš dan. Naknadno je Heatherina glasnogovornica izjavila kako su definitivno trebali imati Mills na popisu, što su vjerojatno na kraju i sami shvatili ipak je propustivši.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara