Hoće li George Clooney izgubiti okladu i oženiti se prije pedesete?

Hoće li George Clooney izgubiti okladu i oženiti se prije pedesete?

Tekst: A.M.
Foto: JLP

IAKO se navodno skrasio s talijanskom ljepoticom Elisabettom Canalis, čini se da se George Clooney ne namjerava ženiti te da ne planira imati djecu naredne četiri godine s obzirom da mu tek tada istječe oklada koju je sklopio prije desetak godina s filmskim kolegicama - Michelle Pfeiffer i Nicole Kidman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, nakon što se razveo od prve i jedine supruge, glumice Talije Balsam, Clooney je izjavio da se neće ženiti niti imati djecu prije svoje četrdesete godine. S obzirom da se zaista nije ponovno ženio, Michelle i Nicole poslale su glumcu ček od deset tisuća dolara koje su mu dugovale jer su okladu izgubile. Samouvjereni Clooney tada je vratio novac svojim kolegicama okladivši se u dvostruko ili ništa da neće postati otac ni do pedesete.

Clooney je zaljubljen preko ušiju i ništa ga neće spriječiti da uplovi u bračne vode s talijanskom voditeljicom?

Hoće li Clooney popustiti ne znamo, ali saznat ćemo u naredne četiri godine, sve dok šarmantni glumac ne napuni 50 godina. Ipak, sudeći prema ispovijestima njegovih bliskih prijatelja, Clooney je zaljubljen preko ušiju te ga ništa neće spriječiti da uplovi u bračne vode s talijanskom voditeljicom koju je ispušta iz ruku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara