Hoće li George Galloway otplesati svoje?

Hoće li George Galloway otplesati svoje?

GEORGE GALLOWAY, britanski parlamentarni zastupnik poznat po žestokoj kritici rata u Iraku, možda nije uspio u svom pokušaju da preko nastupa u "Big Brotheru Slavnih" svoje političke poruke prenese mladim glasačima, ali se može tješiti da je stekao publicitet o kojem je ranije mogao samo sanjati kao i time da je velikom broju ljudi donio smiješak na lice.

Doduše, najveće zadovoljstvo osjećaju njegovi politički protivnici, uključujući premijera Tonyja Blaira, dok su Gallowayevi pristaše šokirani činjenicom kako se donedavno jedan od najuglednijih i najpopularnijih britanskih političara sve više ponižava sa svakim danom koji provodi u "Big Brotheru".

Posljednji takav primjer bilo je njegovo izvršavanje dnevnog zadatka prilikom koga je Galloway, odjeven u plesački triko, morao "kroz medij robotskog plesa izraziti emocije koje izaziva nedolazak njegovog psića-ljubimca". U tom performanceu je Gallowayju društvo pravio Pete Burns, transvestit i bivši član "Dead or Alive", danas zaboravljene pop-grupe iz 1980-ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako stvari stoje, prilike za takvu vrst spektakla više neće biti. Galloway je zajedno s Dennisom Rodmanom i Chantelle (dvojnicom Paris Hilton) nominiran za izbacivanje, s time da su producenti odlučili kako će umjesto jednog, u srijedu biti izbačeno dvoje natjecatelja. Kladionice su uvjerene kako će upravo Galloway dobiti najveći broj glasova.

Inače, Gallowaya bi na izlasku iz kuće moglo čekati prilično neugodno iznenađenje u vidu drugostupanjske odluke u sudskom postupku kojim je Galloway od "Daily Telegrapha" zbog klevete uspio dobiti 150.000 funti odštete. Ako žalbeni sud obori tu presudu, Gallowaya čeka mogući stečaj, jer su troškovi procesa narasli na 2 milijuna funti.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara