Hugh Grant mrzi glumu i želi brak

Hugh Grant mrzi glumu i želi brak
BRITANSKA filmska zvijezda Hugh Grant možda je dobar dečko na velikom platnu, no tvrdi da je privatno podlac i da toliko mrzi glumu da bi se najradije jedno vrijeme odmorio i skrasio uz neku dragu djevojku.

"Spreman sam, baby. Želim se oženiti i postati otac", izjavio je Grant (42) časopisu Vanity Fair.

"Gledajte to ovako. Kada bi prije tri godine otišao na tulum i nabasao na fantastičnu djevojku to bi završilo kao kratka avantura, no danas sam spreman za brak".

Grant, koji je godinama bio neženja, odbacio je mogućnost obnove veze s glumicom i modelom Elizabeth Hurley, s kojom je proveo više od deset godina.

"Ona je sada s drugim muškarcem i dobri smo prijatelji", rekao je Grant. "Kao što bi rekao Austin Powers - taj vlak je prošao".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grant je rekao da se želi odmoriti od glume kako bi se posvetio privatnom životu, ali i zbog toga što mrzi glumu, unatoč bogatstvu koje je zahvaljujući njoj stekao.

Zvijezda filmova "Sve zbog jednog dječaka" i "Četiri vjenčanja i sprovod" rekao je da je "greškom" postao glumac i da bi se želio više posvetiti drugim interesima, poput pisanja. Naglasio je i da nije tako šarmantan, kao neki likovi koje često igra.

"Pun sam otrova i ljubomore. U meni nema ni trunke ljubaznosti", rekao je Grant.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara