Humani hrvatski nogometaši skidaju se do kraja

Humani hrvatski nogometaši skidaju se do kraja

HRVATSKI nogometni klub Orijent odlučio je pokrenuti hvalevrijednu humanitarnu akciju. Naime, igrači-seniori NK Orijenta fotografirali su se u obnaženom izdanju za izradu kalendara, a sav prihod od prodaje kalendara otići će Centru za rehabilitaciju u Rijeci, te lovranskom Domu za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić".

Kako je redakciji Indexa javio Sebastian Knapić, pomoćni trener NK Orijenta, akciju "Nogometaši-dobrotvori" organiziraju igrači seniorskog pogona NK Orijenta i sam klub, te pozivaju sve dobre ljude volje da se uključe u akciju.

Orijentovci su zamislili akciju prikupljanja novčanih priloga za pokrivanje troškova za izradu kalendara na kojem će biti fotografije obnaženih nogometaša NK Orijenta, koje je napravio eminentni riječki fotograf Rino Gropuzzo.

Nakon izrade kalendara kreće se u tiskanje istoga, koji će se prodavati po cijeni od 50 kuna, a sav prihod od prodaje otići će Centru za rehabilitaciju u Rijeci i Domu za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić" u Lovranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuma kalendara je RTL-ova voditeljica Tanja Tomić, a prodaja kalendara trebala bi krenuti ispred prostorija Radija Rijeke, kao i na stadionu Krimeja u prostorijama kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara