Index i Tvornica daruju vam dvije karte za koncert Matije Dedića

Index i Tvornica daruju vam dvije karte za koncert Matije Dedića

Višestruki dobitnik nagrade Porin i nagrade Status HGU za najboljeg klaviristu,  traženi studijski glazbenik i solo klavirist, stalni član kvinteta Ladislava Fidrija i sastava New Tribe, kao i Boilers Quarteta, a od 1998. član i vlastitog Matija Dedić Trija,  objavio je 7 samostalnih albuma, od kojih posljednji "Visiting Bruxeless" (objavljen krajem 2006) predstavlja predstavlja sjajnu hrvatsko-belgijsko-češku jazz kolaboraciju.

Nastup u Tvornici Kulture predstavljati će Matijin solo recital, bez ritam sekcije, koji će biti bliži klasičnoj glazbi i europskoj kulturi u kojoj prepoznaje vrijednosti koje kao skladatelj na zanimljiv način transponira u jazz ili ih barem izvodi na način svojstven ili sličan jazzu. Biti će to svojevrstan povratak vlastitim kompozicijama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pozornici će uz Matiju zapjevati gosti Arsen Dedić i Lea Dekleva - po Matiji jedina kvalitetna mlada hrvatska kantautorica koja zavređuje biti na mjestu odmah nadomak velikim kantautorima poput Arsena i Gibbonija.

Cijena ulaznice je 60 kuna, ali vi možete dobiti dvije karte besplatno! Najbrži čitatelj koji na adresu index.nagrada@gmail.com pošalje mail sa svojim podacima naslovljen Za Matiju Dedića, dobit će dvije karte za ovaj jazz spektakl!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara