Iva Šulentić: Radim i ne obazirem se na dežurne dušebrižnike

Iva Šulentić: Radim i ne obazirem se na dežurne dušebrižnike

Ljepoticu Ivu Šulentić sreli smo na promociji u Klovićevim dvorima, gdje nam je rekla kako su joj drugi mediji već prilazili tražeći odgovor na Vlatkino prozivanje, tj. izazivajući novo medijsko prepucavanje. Ivi, kako kaže, nije ni na kraj pameti baviti se beskorisnim pričama, već se želi koncentrirati na svoj posao - vođenje "Briljanteena" i popratne voditeljske gaže koje su nakon Dore sve češće.

"Pročitala sam vaš intervju s Vlatkom Pokos i dobro sam se nasmijala! Ni u jednom trenutku nisam pomislila da, kad govori o zgražanju nad Dorom, misli na mene. Sveukupno, na Dori je bilo šest voditelja, a od toga četiri voditeljice, pa je njena opaska možda upućena nekom drugom. Ne znam. Uostalom, to je mišljenje jednog pojedinca, a iz tog se intervjua svašta još moglo iščitati, što, po mojem mišljenju, sve govori", rekla nam je Iva, ističući kako ne želi tenzije ni medijska prepucavanja, jer svoj posao obavlja pošteno i najbolje što može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče loših kritika na voditelje Dore - mi na pozornici nismo pogriješili. Imali smo scenarij. A za styling... Što tu komentirati? To je posao stilista i kostimografa, a ne moj, dakle, nisam se htjela miješati", rekla nam je Iva kratko o komentarima na katastrofalan styling voditeljica Dore, za koju, podsjećamo, možete glasati na Indexovom izboru za najljepšu Hrvaticu, na kojem odlično kotira.

Ističe da je prezadovoljna projektom, ali kaže i da u "Briljanteenu", kojeg vodi već nekoliko godina, vlada, naravno, drugačija "vibra“ pa je, shodno tome, sve opuštenije i drugačije. Pred njom je učenje, davanje ispita i daljnje usavršavanje u voditeljskom poslu (kojeg, kaže, naprosto obožava) a kad to kaže, onda joj i vjerujemo obzirom da je na HTV-u od djetinjstva. Iva se, dakle, odlučila uhvatiti posla i ne mariti za "dežurne dušebrižnike" kojih će uvijek biti, i koji najčešće prozivaju one na čijem bi mjestu htjeli stajati.

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara