Ivana Radovniković predstavlja Hrvatsku na OGAE Second Chance Contestu

Ivana Radovniković predstavlja Hrvatsku na OGAE Second Chance Contestu

OGAE Second Chance Contest je natjecanje koje organiziraju fanovi Eurosonga iz čitave Europe, a na njemu sudjeluju izvođači koji se nisu uspjeli plasirati na veliku završnicu u Finskoj. Hrvatski obožavatelji ove su godine za predstavnicu odabrali upravo Ivanu Radovniković, koja se na Dori nije plasirala niti u finale.

To je još jedna potvrda da je pjesma "Samo probaj" itekako zamijećena od strane domaćih slušatelja, pa ni Ivana ne skriva oduševljenje pobjedom na ovom neslužbenom izboru. "Svako priznanje je lijepo dobiti, pa tako i ovo. Obzirom da je riječ o ljudima koji vrlo intenzivno prate Eurosong, žiri koji me odabrao za pobjednicu itekako uvažavam", rekla nam je Ivana o pobjedi na hrvatskom Second Chance Contestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, njezina pjesma, ujedno prvi singl s nadolazećeg albuma najavljenog za jesen, iznenađujuće dobro kotira na top listama u mnogim europskim zemljama. Iako stručni žiri i TV gledatelji na Dori nisu prepoznali njenu pjesmu, Ivana će i na svom drugom albumu ostati vjerna izričaju koji uključuje soul, swing i ostale tradicionalne američke glazbene pravce.

Englesku verziju pjesme možete poslušati na Ivaninom službenom blogu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara