Ivana Vasilj: Na izboru za Miss svijeta nije bitna ljepota, već politika zemlje iz koje cura dolazi

Ivana Vasilj: Na izboru za Miss svijeta nije bitna ljepota, već politika zemlje iz koje cura dolazi

Tekst: B.M.
Foto: Index


NA REVIJI donjeg rublja Lisca, održanoj jučer u Zagrebu, sreli smo lijepu Ivanu Vasilj, prošlogodišnju predstavnicu na svjetskom izboru za Miss. Sa zgodnom plavušom protresli smo aktualnosti. Otkrila nam je da joj se revija svidjela, a naše manekenke smatra jako dobrim i zgodnim djevojkama. Prije dva dana je došla iz Njemačke, gdje je, otkrila nam je, jako zaposlena.

"Došla sam prije dva dana iz Njemačke, a tamo sam bila jako zaposlena jer sam jako poznata u dijaspori", rekla je, a osim angažmana u dalekoj Njemačkoj, manekenka ovih dana namjerava u Zagrebu odrađivati brojne poslove koji su joj, rekla nam je, ponuđeni. "Došla sam da bih odradila brojne ponude, nadam se dobrom poslu i dobroj zaradi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svom privatnom životu ne želi previše pričati, no o izboru za Miss svijeta, na kojem je nedavno bila, bila je malo opširnija. "Na izboru mi je bilo super, no od početka sam bila svjesna da ne mogu previše očekivati jer se sve odmah znalo. Cijeli izbor više ovisi o politici i zemlji iz koje predstavnica dolazi, nego o ljepoti. To je u većoj mjeri natjecanje zemalja, a u manjoj natjecanje u ljepoti", zaključila je lijepa Ivana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara