Izraelka Bar Refaeli i kad je zakopčana do grla zrači seksipilom

Izraelka Bar Refaeli i kad je zakopčana do grla zrači seksipilom

Tekst: A.M.
Foto: JLP

BAR REFAELI pojavila se na prezentaciji modne kolekcije donjeg rublja "The Passionata" za koje je snimila nekoliko golišavih editorijala. Odjevena u malu crnu haljinicu, Izraelka je odisala nevjerojatnim seksipilom koji je prisutan čak i kad je zakopčana do grla. Bujna manekenka sa sobom ipak nije povela Leonarda DiCaprija, dugogodišnjeg dečka, zbog kojega se već nekoliko puta našla na meti izraelskih vojnika.

Podsjetimo, nakon što su je ogorčeno napali studenti iz okolice Tel-Aviva, zbog toga što nije odslužila obvezni vojni rok, skupina židovskih nacionalista "Lehava" protivi se njezinom vjenčanju s holivudskim glumcem.

"Nije slučajnost to što si se rodila kao Židovka"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije slučajnost to što si se rodila kao Židovka. Tvoji baka i djed zasigurno nisu sanjali da će njihova unuka prekinuti židovsku generaciju u obitelji", piše u pismu koje su navodno izraelski vojnici namijenili prekrasnoj manekenki. "Dođi k' sebi i nemoj se udati za Leonarda DiCaprija", dodaju u  pismu.

Na njihove izjave reagirala je i sama Bar koja im je poručila da se ne namjerava udavati jer se nigdje ne žuri. "Tek su mi 24. Nigdje ne žurim. Sretna sam tu gdje jesam", zaključila je prelijepa Bar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara