Jacko voli Britney, Legend želi Whitney

Jacko voli Britney, Legend želi Whitney

U nedavnom razgovoru za jedan američki tjednik, soul zvijezda John Legend otkrio je kako ovih dana ozbiljno razgovara s menadžerima posrnule, ali navodno oporavljene Whitney Houston oko suradnje na njezinom novom albumu. Pjevačica se, podsjetimo, odvikla od droge i alkohola, prodala sve svoje stvari i sad "čista čela" kreće u povratak na glazbenu scenu.

Legend je izjavio kako se oduvijek divio tamnoputoj pjevačici, te kako je oduševljen što su ga njezini menadžeri pozvali na razgovor oko eventualne suradnje. Whitney novi album namjerava izdati do kraja godine, a zasad nije poznato hoće li ova zanimljiva glazbena suradnja uključivati duet, ili će Legend na novom albumu surađivati kao producent i autor pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, posrnuli Michael Jackson izjavio je kako bi se volio pobrinuti za također posrnulu Britney Spears, točnije, želi joj napisati nekoliko pjesama za novi album (koji je na čekanju dok Britney ne dođe sebi). Paradoksalna je činjenica da su se neke zvijezde javile za pomoć Michaelu, a sad on, unatoč tome da se (još?) nije vratio u vrh glazbene scene, želi pomoći kolegici u nevolji.

"Ja ipak najbolje znam kroz što ona trenutno prolazi", izjavio je Jackson i najavio suradnju s pjevačicom koja je godinama kopirala njegove plesne pokrete i koreografije, zbog čega su se svojedobno zamalo našli na sudu. Eto, kad su nevolje u pitanju, i najveći od najvećih zaboravljaju razmirice...ili pak iskorištavaju tuđe prisustvo u medijima kako bi skrenuli pozornost na vlastiti rad.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara