Jacques Houdek: Žrtva sam manijaka, osjećam se nezaštićeno!

Jacques Houdek: Žrtva sam manijaka, osjećam se nezaštićeno!

Tekst: V.V.
Foto: Index, Nova TV

JACQUES HOUDEK šokiran je presudom koju je primio prošli tjedan, a koja mu nalaže, ukoliko ponovi prijestup, šest mjeseci zatvorske kazne, uz rok kušnje od dvije godine. "Žalit ću se na presudu. Žrtva sam manijaka koji nema dobre namjere i osjećam se nezaštićeno. Nikome nisam ništa prijetio,  ne smrću, ali imao sam u nekoliko navrata sukobe s novinarima", rekao je Houdek danas Mirni Berend, osobi koja je zaposlena kod istog novinara kojem je Jacques (službeno) htio "polomiti noge".

"Sudska odluka me zaprepastila!"

Jacques, koji smatra da je nepravedno osuđen jer je osuda došla "na temelju samo jednog iskaza" najavljuje žalbu, i otkriva da je sudskom odlukom - zaprepašten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, sukob između Houdeka i Vedrana Strukara izbio je nakon što je Strukar objavio da Jacques djeci prodaje karte bez računa, zbog čega  je bio pod istragom zbog moguće utaje poreza. Jacques mu je tada poslao nekoliko prijetećih SMS poruka, što je, navodno, i potvrdio posljednji svjedok ročišta.

Teta Mirna zna sve!Posljednji svjedok otkrio je i da je prije godinu i pol dana, kada se incident odigrao, sjedio s Houdekom u hotelu Westin te da je, uz još nekolicinu prisutnih, jasno čuo Jacquesa da se raspituje koliko bi trebalo platiti da se "dotičnom novinaru slome noge", što je Općinskom sudu u Zagrebu bio dovoljan povod da popularnog pjevača osudi.

Vedran Strukar ishodom je prezadovoljan!

Strukar je, jasno, ishodom presude i više nego zadovoljan, prema informacijama iz njegovih redova - pravda je zadovoljena. "Ništa drugo osim ovakve, osuđujuće presude nisam ni očekivao. Pravda i istina je na mojoj su strani. Nedopustivo je da si dotični dopušta takvo ponašanje. Bezbroj puta slično se ponašao prema mnogim mojim kolegama, ali ja sam odlučio da se njegovim izjavama trebaju pozabaviti policija i pravosuđe. Želio sam da mu netko konačno presudi - kako se može i smije ponašati - ako je to već propust njegovog kućnog odgoja", kaže Strukar, koji je ishodom parnice i više nego zadovoljan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara