Jacques je novi ljubimac vrtićkih mališana

Jacques je novi ljubimac vrtićkih mališana

U pripremnoj fazi dječjeg albuma "Kad si sretan" mnogi su Jacquesa odgovarali od tog projekta, no današnja dva koncerta pokazala su da su itekako bili u krivu. Zbog rasprodanog koncerta uveden je još jedan, pa je Jacques gotovo četiri sata s nekoliko tisuća zagrebačke djece pjevao najpoznatije dječje pjesme, kao što su "Zeko i potočić", "Kad se male ruke slože" i "Nije lako bubamarcu".

Kako dječju pozornost ne može zadržati samo pjevanje, Jacquesu su se na pozornici pridružili likovi iz bajki, a posao voditeljice sjajno je odradila Ines Preindl u ulozi vile. Zapravo, Ines je bila toliko dobra da smo se zapitali zašto je tako rijetko viđamo na malim ekranima i zašto, unatoč dugogodišnjem stažu na televiziji, za nju nikad nije pronađen adekvatan angažman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djeca su zaista zahvalna publika", oduševljeno je rekao Jacques nakon koncerta na kojem su se najmlađi gurali i trudili doći što bliže pozornici kako bi sudjelovali u spektaklu. Ovi su koncerti definitivno potvrdili da su i najmlađi publika oko koje se treba angažirati, a djeca kao djeca - svaki trud i maštovitu izvedbu nagrađuju pljeskom i vriskom, a neki, vjerojatno po uzoru na tinejdžersku populaciju, ružama i plišanim igračkama, kojima je Jacques bio doslovno zatrpan.

Tekst i foto: D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara