Jadran najavio nove trendove za 2006.

Jadran najavio nove trendove za 2006.

HRVATSKA tvornica čarapa Jadran svojim kupcima kroz kalendar za 2006. godinu, predstavlja dio novih modnih trendova koji ih očekuju u proljetnoj sezoni.

Kolekcija za novu sezonu ističe ljepotu cijele žene, a ne samo njezinih nogu, želi se svakoj ženi poručiti da je neponovljiva i jedinstvena. Snimanje za kalendar za 2006. obavljeno je u interijerima hotela Regent Esplanada, koji dodatno ističu glamur i posebnost različitih kreacija čarapa branda Jadran.

Kreativni tim kojemu je i ove godine povjereno osmišljavanje i realizacija kalendara čini studio za dizajn "Ideo dizajn" na čelu sa kreativnim direktoricama Amrom Ajanović Perić i Tanjom Katić Stiličić. Fotografiju potpisuje poznati fotograf Dag Oršić, a styling Neven Ciganović.

Za modele su izabrane uspješna gimnazijalka i sinkronizirana plivačica Lina Low, novo lice hrvatske modne scene i prva pratilja aktualne Miss Hrvatske Ivana Kujundžić i studentica biokemijskog inženjerstva na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu i prošlogodišnja kraljica Zagreba Lina Jurašić. Lina Low je djevojka čije noge krase sve proizvode branda Jadran.

Koordinatorica cijelog projekta je direktorica marketinga Jadran tvornice čarapa Ivana Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2005. Jadran tvornica čarapa proslavila je 75 godina rada i repozicioniranjem branda zabilježila veliki poslovni uspjeh. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara