Janica Kostelić ima novog dečka

Janica Kostelić ima novog dečka

Tekst: A.M.
Foto: Index
, AFP

KAD JE prekinula četverogodišnju vezu s Borisom Ivančićem, nagađalo se da je naša najtrofejnija skijašica pronašla novog dečka, a sada je to i potvrđeno. Naime, tjednik Story objavio je fotografije novopečenog para koji je izmjenjivao nježnosti u Münchenu na utakmici između Bayerna i Juventusa. "Ne želim to komentirati i nemam tu što komentirati", rekao nam je Ivica Kostelić kad smo ga pitali za komentar o novoj ljubavi njegove sestre Janice.

Fotografije na kojima su zagrljeni Janica i nepoznati muškarac potvrdila su nagađanja koja su krenula nakon što je Janica viđena početkom rujna na londonskom Oxford Streetu sa zgodnim muškarcem, baš u vrijeme kada je hrvatska nogometna reprezentacija igrala na Wembleyju. Iako na utakmici nisu viđeni, Janica i njezin novi odabranik šetali su najvećom trgovačkom ulicom britanske metropole. Držeći se za ruke, nekoliko puta su razmijenili i sočne poljupce, ne obazirući se na ostale prolaznike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Janica i ja više nismo zajedno i to je to. Ostali smo super prijatelji i nemamo više što za reći"

Nekoliko tjedana nakon, novopečeni par pojavio se u jednom zagrebačkom kafiću, a zatim i na ručku u restoranu "Stari fijaker", u samom centru Zagreba. Iako se nagađalo da je Janica nakon prekida s Borisom ostala živjeti u njegovoj rodnoj Rijeci gdje je otvorila i kozmetički salon, čini se da da toga ipak nije došlo. Kako tvrdi tjednik, Janica se vratila kući, odnosno preselila se u svoj stan u Gračanima.

"Janica i ja više nismo zajedno, i to je to. Ostali smo super prijatelji i nemamo više što za reći", izjavio je Boris nakon prekida. Da su se zaista razišli u prijateljskim odnosima dokazuje i činjenica da je Boris, baš kao i Janica, ubrzo nakon prekida pronašao novu djevojkom s kojom je već započeo zajednički život. Koliko dugo će Janičin novi dečko ostati anoniman javnosti, ne znamo, ali poznavajući Janicu ubrzo bi ga mogla predstaviti sveopćoj javnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara