Janko Popović i Jelena Veljača vjenčat će se početkom sljedeće godine

Janko Popović i Jelena Veljača vjenčat će se početkom sljedeće godine

Tekst: I.M.L.
Foto: Hemingway, Index

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ karijeru je izgradio na sapunicama i snimio petstotinjak epizoda različitih serijala. Sada igra seoskog frajera u "Najboljim godinama" Nove TV, koji se nalazi između dvije žene, ali u privatnom životu stvari su drugačije. Tu postoji samo Jelena Veljača. Jelena i Janko su odlučili svoju vezu odvesti na višu razinu, što je glumac potvrdio kada je u intervjuu za Story, na pitanje je li Jelena osoba s kojom se vidi u braku odgovorio: "Da, početkom sljedeće godine".

Jelena i Janko su u posljednje vrijeme često javno dokazivali svoju ljubav, razmjenjivali nježnosti i time nagoviještali ovu vijest. "Lupamo šakom o stol u vrlo ujednačenom ritmu", kaže Janko želeći dati do znanja da su u vezi oboje podjednako dominantni. Naglašava i kako mu Jelenina veća medijska eksponiranost niti malo ne smeta. "Znam da zvuči ljigavo, ali mi doista guramo jedno drugo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro i dijete?

Popović već ima 11-godišnjeg sina Davida, ali planira imati još djece. Budući da je i sam postao otac kao 18-godišnjak, to mu je jedan od najvećih strahova sada kada David polako korača prema pubertetu. Pored toga, najviše se boji da će mu sin pasti pod utjecaj zlih cura, cigareta, pijanih vozača, droge i teških pitanja. 

"Otkako smo zajedno, svako malo smo i jako blizu i jako daleko", objasnio je Janko koliko su on i Jelena blizu širenju obitelji. U trenutku kada je najavio skoro vjenčanje, osvrnuo se i na šuškanja o njegovoj navodnoj nevjeri. "Nije se šuškalo, nego se izmišljalo i lagalo. Sada znam da možeš cijeli život biti vjeran jednoj ženi", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara