Jenna Jameson odgovorila na optužbe da je narkomanka i anoreksičarka

Jenna Jameson odgovorila na optužbe da je narkomanka i anoreksičarka

 "Imam osjećaj da bih trebala progovoriti o glasinama vezanima za moju težinu, a koje kruže okolo već nekoliko mjeseci...Samo iz razloga što me svi osuđuju, a nemaju pojma što se događa u mom životu. Ljudi su puni mržnje i optužuju me da sam narkomanka i anoreksičarka. Je li ikome palo na pamet da trenutno prolazim kroz mučan razvod braka?", započinje svoje obraćanje obožavateljima Jenna.

Jenna, koja se, naime, ne tako davno rastala od supruga Jaya Grdine, u nastavku piše kako se cijeli život mukotrpno borila za sve što je postigla u životu te kako je stres kojemu je u posljednje vrijeme izložena utjecao na njezinu težinu. Glumica također napominje kako se teško nosi s porukama poput "Pojedi nešto!" i "Želimo staru Jennu natrag!", a koje joj nerijetko bivaju upućene od strane njezinih obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica u pismu također napominje kako bi rado progovorila o stvarima koje trenutno proživljava, a koje su vezane uz njezin posao i razvod, no da ne može iz razloga jer je brakorazvodna parnica još uvijek u tijeku.

"Razvod će uskoro dočekati svoj kraj i nadam se da ću se iz istoga izvući bez ogrebotine, no moj bivši se na sve načine trudi da mi sve to oteža.", napominje krajem pisma Jenna, koju su nakon rastanka od uskoro bivšeg muža Grdine, tabloidi povezivali s bivšim suprugom Carmen Electre, gitaristom Daveom Navarrom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara