Jennifer Aniston na premijeru stigla bez grudnjaka i prsima se oslanjala o Gerarda Butlera

Jennifer Aniston na premijeru stigla bez grudnjaka i prsima se oslanjala o Gerarda Butlera

Tekst: I.M.
Foto: JLP

JENNIFER ANISTON i Gerard Butler su se i na njujorškoj premijeri njihova zajedničkog filma "The Bounty Hunter" grlili i pipkali pred kamerama. Jennifer ispod haljine nije nosila grudnjak pa su joj se ocrtavale bradavice, ali to je nije smetalo u neprestanom oslanjanju prsima o njenog glumačkog partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se o vezi Aniston i Butlera priča još od dodjele Zlatnih globusa, a i sami glumci glasine dodatno raspiruju neprestanim očijukanjem, pipkanjem i privatnim druženjima, mnogi smatraju kako je riječ samo o marketinškom triku kojim se želi promovirati film. Drugi pak tvrde kako par nije u vezi i kako nije riječ o nikakvoj romansi, već o seksu bez obaveza.

Ovih je dana i sam Gerard Butler rekao kako nije u vezi sa Jennifer, ali mu glasine o njihovoj vezi gode jer miču pozornost sa žena s kojima je zaista povezan. "Išao sam u Meksiko za njen rođendan, ali samo smo prijatelji. Između nas ima neke pozitivne kemije, što se vidi iz filma kojeg smo snimili, a zajedno se provodimo odlično. No, evo u čemu je stvar, dok su me optuživali da sam s Jennifer, ja sam vrlo vjerojatno bio negdje drugdje, s nekim drugim", izjavio je glumac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara