Jennifer Aniston snima novi film s Adamom Sandlerom

Jennifer Aniston snima novi film s Adamom Sandlerom

Tekst: A.A.
Foto: JLP

JENNIFER ANISTON ima pune ruke posla. Tek što je završila promoviranje svog posljednjeg filma "The Bounty Hunter" u kojem glumi s Gerardom Butlerom, Jen se bacila na snimanje novog. U komediji "Just Go With It" bivša "prijateljica" glumit će s Adamom Sandlerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U filmu Jenin lik pristaje predstavljati se kao uskoro pa bivša supruga Adama Sandlera, koji pomoću takve varke pokušava zadržati ženu u koju je zaljubljen. U komediji će glumiti i Nicole Kidman iako još nije poznato u kojoj ulozi. Na velikom ekranu, u usputnoj ulozi, svoje glumačke sposobnosti pokazat će i reality zvijezda Heidi Montag, najpoznatija po tome što je u jednom danu napravila deset plastičnih operacija.

Komedija "Just Go With It" trebala bi izaći u veljači sljedeće godine ako sve bude u redu. No, sudeći po izrazima lica glavne glumice, nešto već na samom početku snimanja ne valja. Jen izgleda prilično zabrinuto. Ako joj brigu ne zadaju problemi na setu, možda razbija glavu time kako organizirati svoj pretrpani raspored. Jen se, naime, uza snimanje novog filma, namjerava pojaviti i na malim ekranima, u gostujućoj ulozi u seriji "Cougar Town" koju producira njena najbolja prijateljica Courtney Cox. Uza sve poslovne obveze, Aniston želi što prije poraditi i na obiteljskom životu, pa kaže kako je spremna za novog muža i dijete. Glavobolju joj zadaje samo to kako ih "ugurati" u pretrpanu dnevnu rutinu.     

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara