Jesse James odlaskom na rehabilitaciju želi spasiti brak

Jesse James odlaskom na rehabilitaciju želi spasiti brak

Tekst: A.A.
Foto: JLP

PRELJUBNIK koji je još uvijek službeno u braku sa Sandrom Bullock kreće na rehabilitaciju u pokušaju da taj brak spasi. TV zvijezda i vlasnik tvrtke koja se bavi popravcima motocikala Jesse James prijavio se u kliniku Sierra Tucson u Arizoni specijaliziranu za pomoć ovisnicima o drogi, alkoholu i seksu. To je potvrdio i jedan terapeut iz te klinike.

Jesse je već prije izjavio kako će učiniti sve da pokuša spasiti brak. Čini se kako se Jesse pri spašavanju služi istim metodama kao još jedan slavni oženjeni ženskaroš, Tiger Woods. Woodsu su posipanje pepelom i odlasci na rehabilitaciju upalili, a hoće li i Jamesu, vidjet ćemo. No, čini se da Sandra ne oprašta baš olako, budući da je, navodno, već predala zahtjev za rastavom braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Jessejev "prljavi veš" uglavnom kao reakciju izaziva zgražanje, ima i onih koji su odlučili pružiti posrnulom suprugu malo potpore. Tako članovi internetske stranice Jamesove mehaničarske kompanije i njegovi obožavatelji kreću na masovnu vožnji motorima u znak podrške Sandrinom suprugu. On je u bajkerskom svijetu svojevrsna ikona, a taj mu se status nije promijenio niti nakon izbijanja afere s ljubavnicama.

Jessejeva nevjera otkrivena je početkom mjeseca kada je manekenka za tetovaže Michelle "Bombshelle" McGee otkrila kako već godinu dana spava sa suprugom Sandre Bullock, koja se u tom periodu posvetila ulozi u filmu "The Blind Side", za koju je nagrađena Oscarom. Osim "Bombshell", pojavile su se još tri žene koje tvrde da su se seksale sa Sandrinim mužem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara