Josipu Pavičić zaprosio talijanski bogataš Nico Berardini, vjenčanje uskoro

Josipu Pavičić zaprosio talijanski bogataš Nico Berardini, vjenčanje uskoro

Tekst: I.M.
Foto: Jure Mišković/Cropix

BIVŠA pjevačica, spisateljica, novinarka i TV voditeljica Josipa Pavičić - Yo, uskoro će stati pred oltar. Nakon desetogodišnje izvanbračne veze s novinarom Markom Cigojem, s kojim ima desetogodišnjeg sina Vitu, Josipa je započela vezu sa 37-godišnjim talijanskim bogatim poduzetnikom i bivšim nogometašem Nicom Berardinijem koji ju je nedavno zaprosio.

"Udat ću se, to je sigurno, zaprošena jesam, to je zaista osoba koju volim i s kojom želim biti"

"Razlaz mi je bio jako bolan i ovo mi je prvi put da u medijima pričam o njemu. Da ste me to pitali prije dvije godine, vjerojatno o tome ne bih mogla ni pričati. Zasigurno u medijima ne bih ni pričala o tome, ali prijateljici bih se vjerojatno rasplakala. Sad mi je to tema koja nije više bolna i upravo mi to pokazuje da sam taj dio u sebi preboljela. Kad smo se Mark i ja razišli, učinili smo to u tišini, bez pratnje medija, a mediji su to otkrili puno kasnije - već smo tada rješavali tehničke stvari. Čak da sam bila u formalnom braku, prilikom razlaza mislim da bi mi bilo mrvicu teže, jer vjerujem u instituciju braka, mislim da je to sveti čin", rekla je Josipa Pavičić za Extru te dodala kako ni dan danas ne vjeruje u naklapanja da ju je Mark varao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju novu ljubav, bogatog Talijana, Josipa je upoznala godinu dana nakon prekida veze s Markom i to dok je na jednom zadarskom raskrižju pokušavala nepropisno okrenuti automobil. "Mislim da se u životu stvari dogode upravo onda kad se trebaju dogoditi i da se dogode iz nekog razloga. Da sam tada tražila ljubav, ona sigurno ne bi došla. Nakon razvoda koji, kad sam posložila dojmove, nisam doživjela tako traumatično, nisam više bile fatalistički raspoložena. Mislila sam da više neću stupiti u brak, bila sam potpuno otvorena, ali nisam grčevito tražila. Zajedno smo već godinu dana. Vito i ja živimo sami, a Nico nam povremeno dolazi, jer živi na relaciji Italija-Hrvatska. Udat ću se, to je sigurno, zaprošena jesam, to je zaista osoba koju volim i s kojom želim biti. Njegov način odgoja je sličan mojem, on je Talijan, voli svoju obitelj, poštuje je, jako je otvoren i duhovit i izvrsno se uklopio u moju obitelj", navela je Josipa.

"Imam neku viziju medenog mjeseca u srednjovjekovnom dvorcu koji je pretvoren u hotel"

Dodala je kako je prosidba bila jako romantična, ali nije željela pričati o detaljima. "Poštujem tradicionalne vrijednosti i udat ću se u crkvi. Smatram da je brak sveti čin i zaista sam zadovoljna kako se sada stvari razvijaju na privatnom planu", kazala je lijepa voditeljica te dodala: "Voljela bih posjetiti Škotsku u proljeće, imam neku viziju medenog mjeseca u srednjovjekovnom dvorcu koji je pretvoren u hotel. Pariz bi bio na drugom mjestu. Ne mislim se preseliti u Italiju niti bilo koju drugu državu, ali živjeti na relaciji Hrvatska-Italija, nije loše". Josipa je dodala i kako želi još djece: "Pa imat ću curicu... valjda. Apsolutno želim još djece, ali mislim da ne više od dvoje, vjerujem da je to moj maksimum. Želim se svakom posvetiti, a ne znam bih li s više djece to mogla postići".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara