Jude Law i Sienna Miller boje se autobiografije njegove bivše supruge

Jude Law i Sienna Miller boje se autobiografije njegove bivše supruge

Tekst: B.M.
Foto: JLP

GLUMAC Jude Law pobojao se najave knjige Sadie Frost, svoje bivše žene s kojom je u braku dobio troje djece. Otkako su se razveli, njegovali su jedan prijateljski odnos. Sve donedavno zajedno su putovali na obiteljske odmore, a Jude je bio čest gost u njezinu domu u Londonu. No, njezina autobiografija je stvorila jaz među njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sadie od Božića radi na svojoj autobiografiji, a Jude se boji sadržaja. "Jude je rekao Sadie da želi znati što je točno napisala o njemu u knjizi", izjavio je nepoznat izvor. "Jako je zabrinut da će neka od njezinih otkrića naštetiti njegovoj karijeri te uznemiriti njihovu djecu kad budu dovoljno stara da pročitaju biografiju svoje majke", nadodao je nepoznat izvor.

Jude, koji se trenutno nalazi u Parizu, posavjetovao se s odvjetnikom Atkinsom Thomsonom, koji je radio za njegovu djevojku Siennu Miller. "Jude se boji te knjige i savjetovao se s odvjetnikom svoje djevojke Sienne. Ona je također zabrinuta jer ne zna što bi Sadie mogla napisati o njoj", zaključio je izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara