Julianne Moore udala se zbog savjeta svog terapeuta

Julianne Moore udala se zbog savjeta svog terapeuta

Tekst: A.A.
Foto: JLP

JULIANNE MOORE udala se za supruga Barta Freundlicha samo kako bi svojoj djeci osigurala stabilnost u životu. Drugi put u životu do oltara je prošetala 2003. godine zbog savjeta svog terapeuta.

"Jedini razlog za udaju bila su mi moja djeca. Imala sam terapeuta koji je brak usporedio s posudom za čuvanje obitelji. Kao što Freud kaže, svi trebaju ljubav i posao, a obitelj i rad pružaju nam ravnotežu. Jedan element ne može ti pružiti sve, od obitelji ne možeš očekivati onaj poticaj koji ti pruža posao", kaže glumica čiji novi film, triler o lezbijskoj ljubavi "Chloe" ovoga mjeseca stiže i u hrvatska kina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u sedmogodišnjem braku 49-godišnja glumica jako sretna, priznaje da ponekad izbije i poneka svađica. Suprugu i njoj najteže je pronaći dovoljno slobodnog vremena koje bi mogli provesti nasamo, bez djece.

"Niti jedna veza ne ostaje ista kakva je bila na početku, time jednostavno ne treba razbijati glavu. Muž i ja trudimo se odvojiti vrijeme za sebe, što je prilično teško uz djecu koja stalno zapitkuju kamo idemo i gdje smo sinoć bili. Ipak, ponekad uspijemo ukrasti koji trenutak samo za nas, pobjeći na kratko  putovanje, baš kao i svi ostali", dodaje glumica koja je devetogodišnje bračno iskustva stekla i s prethodnim mužem, glumcem Jonom Gouldom Rubinom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara