Kanye West naručio hranu iz Walesa u New York

Kanye West naručio hranu iz Walesa u New York

Restoran Raj iz grada Rogerstonea u južnom Walesu, ne samo da je počašćen što će reperu dostaviti hranu preko Atlantika, nego i šalje svog glavnog kuhara Kaysora Ahmeda, kojega je zbog iznenadnog puta "oprala trema".

"Svi smo jako nervozni zbog ovog obroka, pogotovo Kaysor. Samo se nadamo da će u utorak sve proći dobro i da ćemo dostaviti dobru hranu. Kada sve bude gotove, onda ćemo osjetiti olakšanje. Ovo je zbilja jedinstveno, i dešava se za vrijeme Plavog mjeseca, ali zadovoljni smo što ćemo moći isporučiti narudžbu", rekao je menadžer restorana Raj, Masud Ahmed.

Westu iz Walesa stiže jedan i pol metarska riba Ayre u umaku od curryja, a cijena ove poslastice kreće se do dvije tisuće funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekstravagantna trpeza, zaista će biti dostavljena u vladavini Plavog mjeseca, jer u ožujku ove godine se na nebu događa rijedak fenomen. Naime, ovaj će mjesec biti dva uštapa, što se posljednji puta dogodilo u kolovozu 2004. godine, a fenomen je opjevao kralj Rock´n´Rolla, Elvis Presley, u pjesmi "Blue Moon".

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara