Kerum Benama prošetao Fani Horvat

Kerum Benama prošetao Fani Horvat

Tekst: V.R.
Foto: Cropix

TRENUTNO najtraženiji hrvatski ljubavnici od novinara su se kratko skrivali. Željko Kerum i Fani Horvat iskoristili su romantično jesenje poslije podne kako bi se u društvu prijatelja prošetali splitskim Benama, a uporni fotoobjektiv golupčićima večeras nije smetao. Ovo djelomično demantira glasine koje govore kako su u taboru Fakera ovih dana počele frcati iskre zbog drugih žena koje se medijima svakodnevno javljaju, tvrdeći da su upravo one nove Kerumove trudnice, te potvrđuje teoriju da su se Kerum i Fani mrtvi hladni vratili u Split gdje namjeravaju i ostati.

Faker: Vicevi su ispričani, imovina podijeljena

Nakon Kerumovog javnog priznanja o preljubu, i njega i Fani novinari su počeli opsjedati, Splićani su iz rukava vadili viceve o svojim sugrađanima, a raspodjelu imovine između njega i supruge Ane novinari su već obavili, tako da uskoro bivši supružnici ni neće morati na sud.

Imovinska kartica traži vremena za iščitavanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski gradonačelnik, prema imovinskoj kartici predanoj Saboru prije nekoliko mjeseci, ima oko 130 milijuna kuna. Na svoje ime prijavio je šest kuća, dva vrijedna zemljišta, hotel i oko 60 milijuna kuna ušteđevine, dok je tvrtka "Joker" i istoimeni centar u kojemu i Fani ima dućan, u formalnom vlasništvu supruge Ankice koja još ima 350 tisuća kuna ušteđevine, a obiteljska kuća je zajednička.

Predbračni ugovor Ankica i Željko najvjerojatnije nisu sklopili pa pravnici nagađaju kako bi imovinu mogli podijeliti na dva jednaka dijela, ukoliko se ne dogovore drugačije ili ako ne postoji kakav drugi sporazum među njima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara