Kerum o festivalskom angažmanu: Nisam pjevač, al´ volim pjevat´, bitno da je dobar tekst

Kerum o festivalskom angažmanu: Nisam pjevač, al´ volim pjevat´, bitno da je dobar tekst

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Jadran Babić/Cropix

PUN JE ideja Neno Ninčević oko organizacije ovogodišnjeg Splitskog festivala. Na pozornici bi volio vidjeti osobe poput Zlatka Sudca i gradonačelnika Keruma. Zna Ninčević da splitski narod voli domaću pjesmu, uostalom, skladao mu je i pobjedničku himnu "Splite, ja te volim" pa ne bi čudilo Keruma uistinu vidjeti kako zabavlja publiku na Prokurativama.

"Ja na festivalu?! Nisam ovdje da se bavim glupostima, već ozbiljnim stvarima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam upoznat s tim prijedlogom, ali sve što je vezano uz humanitarne i dobrotvorne akcije, ja prihvaćam. Što je Ninčević mislio, ne znam. Nisam pjevač po profesiji da bih pjevao, ali ako je u interesu, bilo što ću napraviti. Nisam pjevač, ne znam pjevat', ali volim i mogu pjevat' što god mi se da. Samo mi je bitan tekst", komentirao je Kerum Ninčevićevu briljantnu zamisao.

Eto, tako sad Kerum zbori, a kada ga je Index u slavljeničkoj noći prije kojih devet mjeseci pitao hoće li nastupiti na Splitskom festivalu, prilično se namrštio i odrezao: "Ja sam tu zbog ozbiljnih stvari, a ne da se bavim glupostima." Tada se Kerum naljutio, a sada mu se ideja čak i sviđa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara