Kina: Proglašena prva Miss plastične kirurgije

Kina: Proglašena prva Miss plastične kirurgije

KINEZI su u subotu dobili prvu Miss plastične kirurgije, dodijelivši krunu 22-godišnjoj Feng Qian iz sjeveroistočnog kineskog grada Jilina.

Dvadeset natjecateljica u dobi od 17 do 62 godine ušlo je u zadnji krug natjecanja koji se održao u zgradi Pekinške opere.

Nakon objave rezultata glasovanja žirija, 22-godišnja Qian najprije se zahvalila plastičnim kirurzima koji su pridonijeli njezinoj ljepoti. Liječnici su obavili četiri zahvata: liposukciju trbušnog masnog tkiva, injektirali su botoks u neke mišiće na Qianinu licu, obavili su operaciju "podizanja" kapaka, a u obraze su postavili implantate.

Odjevena u lepršavu zlatnu večernju haljinu Qian je uz širok osmijeh na licu podvrgnutom trima operativnim zahvatima izjavila kako se nada da će ovaj događaj pridonijeti bar djelomičnom uklanjanju žiga sramote kada je riječ o plastičnim operacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva pratilja, također 22-godišnjakinja, Zhang Shuang obavila je deset operativnih zahvata, više od ijedne druge natjecateljice, a druga pratilja, opet 22-godišnjakinja Cheng Lili iz Šangaja obavila ih je samo šest.

Organizatori su se dosjetili organizirati ovakvo natjecanje nakon što je na redovitom natjecanju ljepote u svibnju ove godine jedna natjecateljica diskvalificirana jer je otkriveno da se podvrgnula plastičnim operacijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara