Klokanici Lulu australsko priznanje za hrabrost

Klokanici Lulu australsko priznanje za hrabrost
KLOKANICA Lulu dobit će australsko nacionalno priznanje za hrabrost jer je svom stradalom vlasniku vjerojatno spasila život.

Farmer Leonard Richards provjeravao je štetu nastalu na svom imanju nakon žestoke oluje kad se jedna teška grana odlomila s drveta i pala mu na glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U priči koja prilično podsjeća na svojedobno jako popularnu australsku dječju televizijsku seriju Skippy u kojoj je klokan spašavao izgubljene i unesrećene u australskoj zabiti, Lulu je počela lajati sve dok Leonardova supruga nije izašla i provjerila o čemu se radi.

Svoga je supruga pronašla kako bez svijesti leži ispod drveta oko 200 metara udaljenom od kuće. Lulu je bila pokraj njega. On je prevezen u bolnicu i zbrinut, a klokanica će od Kraljevskog društva za prevenciju okrutnosti nad životinjama (RSPCA) dobiti posebno priznanje za spašavanje njegova života.

Lulu se time na najbolji način odlužila Richardsu koju ju je kao bebu izvukao iz majčina tobolca, koju je prethodno usmrtio automobil, i othranio je na bočicu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara