Koker španijel pojeo biserne naušnice koje je Princ William poklonio djevojci

Koker španijel pojeo biserne naušnice koje je Princ William poklonio djevojci

Tekst: A.M.
Foto: AFP

PRINC William, sin pokojne Lady Di, svojoj je zaručnici, Kate Middleton, za rođendan poklonio biserne naušnice. Skupocjeni poklon ipak, nije zaživio dugo već je samo dana nakon Kateinog 28. rođendana misteriozno nestao. Kada se probudila, buduća princeza primijetila je da su naušnice, koje je ostavila na ormariću pokraj kreveta, preko noći nestale. Šokirana Kate odmah se bacila u potragu, a ubrzo je vidjela nagrizenu kutijicu koja je bila ispod kreveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U njezinu sobu ušao je koker španijel Otto i pojeo biserne naušnice. Sjedio je na rubu Kateinog kreveta, zadovoljno je gledao i oblizivao šape", ispričao je blizak prijatelj 28-godišnjakinje za Daily Mail. Očajna Kate nakon toga je nazvala zaručnika, Princa Williama, kako bi mu prenijela žalosnu vijest.

"Kada mu je rekla da je njezin ljubimac pojeo njegov rođendanski poklon, William se počeo smijati. Rekao joj je da pričeka dok naušnice ne izađu kroz drugu rupu", tvrdi izvor. Ipak, Kate nije bila oduševljena njegovim prijedlogom da izvadi naušnice iz kakice svog ljubimca pa joj je Princ rekao da se ne mora brinuti jer će dobiti nove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara