Kylie potpisala drugi najveći ugovor u povijesti showbusinessa

Kylie potpisala drugi najveći ugovor u povijesti showbusinessa

IAKO se po svoti ispisanoj na ugovoru koji će Kylie uskoro potpisati s diskografskim gigantom EMI-jem ne može mjeriti s kolegom Robbijem Williamsom, 35 milijuna funti uopće nije malo za već ionako bogatu Kylie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prije tri godine, dakle prije objavljivanja svojih izuzetno uspješnih singlova "Spinning around" i "Can't get you out of my head", Kylie je s EMI-jem potpisala trogodišnji ugovor na "samo" 800 tisuća funti.

No, kako je Kyliena popularnost u tri godine znatno porasla, prvenstveno zahvaljujući gore navedenim hitovima, ali i izvrsnim spotovima te vlastitoj liniji donjeg rublja "Love Kylie", novi ugovor s EMI-jem biti će puno unosniji.

Australska će seks bomba uskoro potpisati ugovor s EMI-jem na čak 35 milijuna funti, što je drugi najveći takav ugovor u povijesti showbusinessa, odmah iza ugovora Robbiea Williamsa s istim diskografom koji "teži" čak 80 milijuna funti.

Kylieini odvjetnici i menadžeri već mjesec dana razgovaraju s EMI-jem, a razgovori se vrte oko tri glavne teme: prodaja albuma, prodaja DVD-a i ostalih video materijala, te prodaja ostale robe koja se vezuje uz Kylieino ime.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara