Lady Gaga radit će glazbu za novog Jamesa Bonda?

Lady Gaga radit će glazbu za novog Jamesa Bonda?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

LADY GAGA mogla bi biti autorica i izvođačica naslovne pjesme u sljedećem filmu  o slavnom agentu 007. Gaga bi bila idealan izbor zbog toga što je trenutno jedna od najvećih glazbenih zvijezdi, a i svojom nesvakidašnjom pojavom dobro bi se uklopila u plejadu neobičnih likova iz filmova o Jamesu Bondu, kao što su Baron Samedi, Nick Nack, Oddjob, Jaws ili Scaramanga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šefovi iz produkcije filma veliki su Gagini obožavatelji. Vole njezin zvuk i njezin smisao za dramaturgiju. Također, ona je izvrstan skladatelj, tako da bi na svim razinama bila idealan izbor", rekao je jedan izvor, a odluka o ponudi tog posla ekstravagantnoj pjevačici donesena je, navodno, na nedavnom sastanku voditelja projekta.

Kada se snimao nastavak "Quantum of Solace", produkcijski dio tima Jamesa Bonda razmišljao je o tome da za glazbeni dio projekta unajmi Amy Winehouse. No, pjevačica je izgubila sve šanse kada je ljeto uoči snimanja provela neprestano se opijajući. Ovoga puta konkurencija Gagi bit će pjevač Michael Buble, a ako Amy popravi ponašanje, možda i njoj pruže još jednu priliku. Odluka o tome neće biti konačna  još mjesecima, jer je snimanje odgođeno, djelomično zbog recesije, a djelomično zato što se planira sljedeći nastavak snimiti u 3D tehnici. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara