Lana Jurčević snimila spot i naljutila zagrebačke policajce

Lana Jurčević snimila spot i naljutila zagrebačke policajce

Tekst: B.M.
Foto: Lana Press


NOVI SPOT za najnoviji singl lijepe pjevačice Lane Jurčević sniman je ovog vikenda na zagrebačkim ulicama. Pjesmu "Miljama daleko" Lana potpisuje sama, a može se poslušati na posljednjem albumu darovite pjevačice, "Volim biti zaljubljena." P'eggy , producent ove, kao i mnogih Laninih pjesama, sudjelovao je također autorski u pjesmi kao i glasom. Snimanje ovog spota trajalo je 200 km, odnosno dvanaestak sati, za vrijeme najgore prometne gužve.

Klasičnog seta nije niti bilo jer se cijela radnja odvijala u autu. "Kroz spot se vrte razne emocije odlaska i udaljavanja od osobe koju možda još uvijek volite, ali razum i vlastite granice vam ne dopuštaju da ostanete uz nju. Auto je mjesto u kojem provodim strašno puno vremena i on je skoro kao pozornica, moje još jedno "radno mjesto".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logično je da dok sjediš i putuješ satima, kroz glavu ti prolazi puno više toga nego kad si okružen ljudima, bukom i kad radiš sto na sat, što je često olakšavajuća okolnost", rekla je talentirana Lana. Snimanje i nije prošlo sasvim bezazleno, naime ekipa je napravila omanji zastoj u prometu zbog tehničkih komplikacija, a potom i zaustavljanja policije. No ubrzo je ekipa sa snimanja spota uvjerila "plavce" da se u automobilu ne događaju nikakve problematične radnje, već samo bezazleno snimanje.

Snimanje spota bilo je zabavno, a vjerujemo i dosta naporno. Osim zanimljive koncepcije spota, zanimljivo je i to što se pjevačica u posljednjim kadrovima spota pojavljuje bez šminke na licu, što lijepoj pjevačici sigurno nije bio problem, pošto je poznata po svojim ležernim izdanjima u kojima izgleda jednako atraktivno. Kako izgleda "problematični spot" možete vidjeti na Laninom službenom blogu unutar nekoliko dana, a televizijsku premijeru krajem tjedna u Red Carpetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara