Lana Klingor: O raspoloženju mi ovisi u čemu spavam

Lana Klingor: O raspoloženju mi ovisi u čemu spavam

Tekst: B.M.
Foto: Index


JUČER je u Zagrebu svečano otvoren Studio Dormeo, prva prodavaonica u Hrvatskoj koja je specijalizirana isključivo za Dormeo asortiman. Otvorenju su nazočili Lana Klingor, Jacques Houdek sa suprugom, Lana Pavić s kćerkicom Bornom te maneken Ivan Mitrović Mrkvica. Uzvanici su uživali u zajedničkom nastupu Lane i Jacquesa, koji su za Index otkrili da im je veliki užitak zajedno pjevati.

Također, pjevači su nam otkrili kakve su im navike što se tiče spavanja. Jacques, koji zasigurno sniva slatke snove uz suprugu Brigitu, rekao nam je da voli spavati na mekšim madracima. "Volim mekše madrace, a spavam na tvrdom Dormeovom. Svojih snova se, nažalost, najčešće ne sjećam", rekao nam je i nadodao da mu je pravi gušt pjevati s Lanom. "S Lanči je gušt pjevati, u posljednje vrijeme pjeva sjajno, sve je bolja i bolja", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jacques i ja smo pjevali dosta puta zajedno, još otkad je Jacques pjevao u Saxu, i na nekoliko evenata smo već nastupali zajedno. Volim surađivati s njime jer smatram da je jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj", rekla nam je simpatična Lana. "Najčešće se svojih snova ne sjećam, a spavam na Dormeu od 2006. i zaista sam zadovoljna njime. U čemu spavam, ovisi o mom raspoloženju", rekla nam je Lana. Pjevačica se na ovom eventu provodila s prijateljicom Lanom Pavić, koja se ne odvaja od svoje kćerkice Borne. Četverogodišnjakinja suvereno prati svoju mamu i njezino je, bez sumnje, najslađe društvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara