Lažna Paris Hilton pobjednica Big Brothera slavnih osoba

POTPUNO anonima Chantelle koja se ugurala među bivšeg košarkaša Dennisa Rodmana, jetseterice Jodie Marsh, političara Georgea Gallowaya i druge poznate osobe nadmašila je sve ukućane u novom izdanju popularnog reality showa.

22-godišnja plavuša stigla je u Big Brother slavnih samo zbog svoje sličnosti s razmaženom milijunašicom i pretvarala se da je poznata pjevačica nepostojeće grupe Kandyfloss.

Do sada je oponašajući Paris u raznim prigodama dobivala od "Agencije za lažnjake" 300 funti na sat, a pobjedom u BB-u s 56% glasova gledatelja pokupila je 25.000 funti.

Već joj je ponuđeno 100.000 za reklamiranje lanca hotela Travelodge, koji baš nisu u rangu Hiltona, a mogla bi uspjeti i kao pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kući joj se Rodman,koji je pokupio honorar od 150.000 funti, bezuspješno pokušao uvući u krevet, a ljubila se s mladim pjevačem Prestonom.

Tabloidi su ih već proglasili parom poput Jordan i Andrea, ali oni tvrde da su ostali samo prijatelji.

Muški magazini "nanjušili" su da će se proslaviti pa su je slikali golišavu prije ulaska u kuću i sada objavljuju njene seksi fotke.

Show je, putem telefonskih glasanja, prikupio gotovo pola milijuna funti koje su namijenjene fondu za borbu protiv raka dojke.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara