Lindsay Lohan nastavlja holivudski trend neuspjele rehabilitacije

Lindsay Lohan nastavlja holivudski trend neuspjele rehabilitacije

Osim što je nedavno automobilom umalo pregazila paparazza, izjavivši kako je to učinila "totalno namjerno", glumičina rehabilitacija koja je, prema nadanjima njezine obitelji i bliskih prijatelja, trebala rezultirati s manje njezinih poroka, čini se, nije uspjela.

Lindsay se po izlasku iz centra vratila cjelonoćnim tulumima, a društvo u obilaženju noćnih klubova i ispijanju alkohola pravi joj glumac Jude Law, o čijem su se intimnom druženju s glumicom u posljednje vrijeme tabloidi raspisali. Trend neuspjele rehabilitacije Lindsay je tako nastavila odmah nakon popluarnih joj kolega, Robbiea Williamsa i Britney Spears, kojima rehabilitacija također nije jača strana.

Robbie se, naime, tek nedavno zbog problema s antidepresivima, prijavio u Cottonwood de Tucson, jedan od najstrožih rehabilitacijskih centara u SAD-u, u kojem noć košta oko 7 tisuća kuna. Međutim, prema pisanju stranih medija, nije uspio izdržati cijeli tretman, pa je bolnicu napustio i vratio se u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney Spears, koja se još uvijek nalazi u centru za rehabilitaciju, a kojemu je, prema navodima medija, pronašla i novu ljubav, nekoliko je puta ranije bježala iz istoga.

Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara