Lindsay Lohan objavila rat Scarlett Johansson

Lindsay Lohan objavila rat Scarlett Johansson

LINDSAY LOHAN, 19-godišnja američka glumica i pjevačica, odlučila je ovaj tjedan svijetu pokazati kako su nedavni problemi izazvani "napadom astme" u Miamiju i razotkrivajućim člancima u "Vanity Fairu" daleko iza nje.

Prvo je dala intervju časopisu "Teen People" u kome tvrdi kako je članak Evgenije Peretz objavljen u "Vanity Fairu" pun "izmišljotina", odnosno da su njene riječi "iskrivljene". Lohanova tvrdi kako nije imala problema s bulimijom, odnosno s drogom.

"Vanity Fair" je na to dao službenu izjavu u kojoj tvrdi da stoji iza svoje novinarke, odnosno da je svaka riječ Lindsay Lohan "zabilježena na vrpci".

U međuvremenu se Lohanova trudi pokazati kako je s njom sve u redu, odnosno da se, kao i ranije, može posvetiti bjesomučnom tulumarenju po elitnim noćnim klubovima.

Ovaj put je red došao na New York i klub "New York" gdje se Lindsay Lohan družila s Kate Moss, britanskom manekenkom i najpoznatijom žrtvom policijskog progona u svijetu. Dvije žene su se prilično dobro zabavljale i ostavile svjedočanstva o plesanju oko motke te međusobnom ljubljenju i milovanju.

No, taj će spektakl, bez obzira na to što je, prema svjedočanstvu jednog od nazočnih novinara, 400 muških gostiju "ostavio razjapljenih usta", ipak ostati u sjeni događaja kojim je te noći Lindsay Lohan, u trenutku inspiracije, odlučila iskoristiti svoje kreativne potencijale kako bi izrazila mišljenje o jednoj svojoj kolegici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedoci govore kako je Lohanova u jednom trenutku od prisutnih zatražila olovku, otišla do najbližeg WC-a te napisala nekoliko riječi o Scarlett Johansson. "New York Post" je, u nastojanju da ne povrijedi osjećaje svojih čitatelja, odbio objaviti na koji je točno način Lohanova opisala Johanssonovu, ali upućeni izvori tvrde da je riječ o izrazu koji se koristi za jedan dio ženske anatomije.

Iako je tekst, pored toga, sadržavao riječi kao što su "mir" i "ljubav", te iako još nije u potpunosti jasno koja je skrivena poruka tog književnog djela Lindsay Lohan, većina promatrača je to shvatila kao objavu rata Scarlett Johansson.

Američki mediji su sada puni špekulacija o tome što je zapravo stvorilo takav ponor između Lohan i Johansson. Neki spominju Lohaninu ljubomoru zbog činjenice da Johanssonova daleko lakše održava veličinu svog poprsja, dok drugi tvrde da Lohan ne može podnijeti da Johanssonova dobija prestižne uloge.

Kao najčešći razlog se, pak, spominje 27-godišnji glumac Jared Leto, koji je svojevremeno imao vezu s Johanssonovom. Lohanova se također spominjala kao Letova djevojka, ali sam Leto odbija potvrditi te navode, a mediji špekuliraju da je mlada glumica iz jednonoćnog flerta u noćnom klubu bila izvukla pogrešne zaključke.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara